sengeverden. logo
sengeverden. logo

Alle artikler

Guide: Sådan plejer du din SÖVNN sengOpdateret 5 months ago

Guide: Sådan plejer du din SÖVNN seng


Plejevejledning af SÖVNN seng

For at pleje din seng fra SÖVNN og sikre dens lange levetid og ydeevne, anbefaler vi, at du følger disse plejepunkter:

 

  • Vend madrassen

Det anbefales at vende din madras hver 3-6 måned. Dette sikrer, at madrassen slides jævnt og forlænger dens levetid. Du kan enten vende den fra top til bund eller dreje den 180 grader. Hvis din madras har forskellige liggezoner, skal du sørge for at opretholde den korrekte orientering under vendingen.


  • Brug en madrasbeskytter

Anvend altid en kvalitetsmadrasbeskytter for at beskytte din seng mod spild, sved og støv. Vask madrasbeskytteren regelmæssigt efter producentens anvisninger for at opretholde hygiejnen og forlænge dens levetid.


  • Rensning af betrækket

Alt aftageligt og vaskbart materiale, anbefales at blive vasket ca. hver 3-6 måned eller efter behov. Hvis betrækket ikke kan vaskes, kan du støvsuge det for at fjerne støv og snavs.


  • Luft madrassen

For at friske madrassen op og reducere fugt og lugt, fjern evt. sengetæpperne og lad madrassen få frisk luft i et godt ventileret rum. Gør dette ca. hver 2 måned i et par timer.


  • Undgå overbelastning

Undgå at belaste en bestemt del af madrassen for meget, da dette kan forårsage permanent skade. Fordel vægten jævnt ved at bruge hele madrassen og undgå at hoppe eller stå på den.

Vi håber at disse punkter kan hjælp dig, med at passe bedst muligt på din SÖVNN seng, så du kan få glæde af sengen af så mange år som muligt.

Hjalp denne artikel?
Ja
Nej