sengeverden. logo
sengeverden. logo

Alle artikler

7 komfortzonerOpdateret 5 months ago

Et kvalitetsstempel!


Vi tror på, at alle fortjener en god søvn, fordi det er fundamental for ens sundhed!
Hvis vi sover dårligt, kan vi risikere at udvikle sygdomme, blive stressede, få depression og opleve dårligere hukommelse. Der er også en øget risiko for overvægt, da vi oplever en større sukkertrang, når vi lider af søvnmangel.

Antallet af komfortzoner i en madras er din garanti og sikkerhed for en fleksibel og skræddersyet komfort til din krop. Fx. har alle vores SÖVNN Comfort senge 7 komfortzoner, der sikrer dig optimal støtte og komfort! Vi mener, at en sund nattesøvn afhænger af både støtte og komfort. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af luksusmadrasser, der skiller sig ud ved at have hele 7 komfortzoner i stedet for de typiske 5 eller 3.


Hvad er en komfortzone overhoved?

Formålet er kort sagt at give din rygsøjle lov til at danne en ret linje, uagtet hvilken stilling du sover i. Derfor, jo flere komfortzoner, jo bedre! Komfortzonerne sikrer velafbalanceret komfort og støtte til netop din individuelle anatomi. Det opnår vi ved at have 7 forskellige zoner i vores madrasser, som alle har en tilpasset og individuel fasthedsgrad, fylde og dybde. Der er nemlig forskel på den fasthed, som f.eks. din nakke og hofte har behov for. Det er så simpelt, som det er naturligt.


Hvorfor er 7 bedre end 5 eller 3 komfortzoner?


Gennem nøje udvalgte, miljøbevidste materialer og avanceret zonedesign tilbyder vores madrasser den rette blødhed og fasthed på de rigtige steder. Vælg vores madrasser og oplev den ideelle kombination af hvile, genopladning og naturlig søvn. Vi forstår, at hver enkelt sovestilling er unik, og med vores syv komfortzoner vil du opleve en madras, der tilpasser sig præcis dine individuelle behov og sikrer optimal trykaflastning og støtte til netop din krop.


Hver zone er skræddersyet til at imødekomme individuelle behov og sikre en afslappende søvn. I dag findes der et bredt udvalg af madrasser med forskellige antal komfortzoner. Antallet af komfortzoner angiver altså, hvor mange dele af madrassen der er specielt konstrueret til at give ekstra komfort og støtte.


Hvad kan de 7 komfortzoner så?


Antallet af komfortzoner er et tegn på kvalitet og fleksibilitet i madrassen. Med syv komfortzoner får du en personlig og optimal støtte, der fremmer en sund og naturlig sovestilling, samt en dybere søvn. Mange mennesker har et bredere skulder- og hofteområde, mens taljen er smallere. Vores madras er designet med dette i tankerne og tilbyder blødere zoner, der giver dybde og aflastning til disse brede og udsatte områder. Resultatet er en unik og ergonomisk opbygning, der sikrer, at din rygsøjle hviler i sin naturlige position med optimal trykfordeling. Du kan også vælge den fasthed, der passer bedst til din krop, så du opnår den ultimative komfort!


Vidste du, at...


Vidste du, at du i gennemsnit vender dig 10-40 gange hver nat, når du sover?
Uanset hvilken stilling du falder i søvn i, ender du ofte med at sove i en helt anden stilling. Din krop har sin egen måde at finde den mest behagelige position på, selvom du måske tror, at du altid sover på samme måde. Så næste gang du vågner og undrer dig over, hvordan du endte i en anden stilling, kan du takke din krops naturlige bevægelser for det! Med vores 7 komfortzoner behøver du ikke bekymre dig om at vågne op med ondt i kroppen, da zonerne tilpasser sig løbende og sikrer, at din rygsøjle forbliver lige.

Hjalp denne artikel?
Ja
Nej